Infinity Posted September 23, 2016 Report Share Posted September 23, 2016 1. Zadane obrażenia. Chcesz zobaczyć komu zadałeś obrażenia podczas bieżącej rundy? Użyj poniższych komend: developer 1 con_filter_enable 2 con_filter_text_out "Player:" con_filter_text "damage" 2. Podpowiedź. Chyba każdy zna już ten sposób na rozbrojenie paki w dymnym bind "F1" "toggle gameinstructor_enable"; 3. Czyszczenie mapy. Bind przydatny na słabsze komputery bind "z" "r_cleardecals" 3. FPS/TICKRATE/PING przy nacisnięciu TAB. Tym razem pojawi się alias, którego używałem bodajże przez 3/4 miesiące. Zrezygnowałem z niego, ponieważ spadała mi ilość fpsów o 5/6 przy spojrzeniu na tabelę. alias "+ng" "+showscores; net_graph 1"; alias "-ng" "-showscores; net_graph 0"; bind "TAB" "+ng"; 4. Wyciszenie graczy. Polecam bardzo tego binda. Przydatne na DMie albo na MM'ie, gdy młodsze społeczeństwo w tej grze nie potrafi się uciszyć i drze się na tyle ile fabryka dała. bind "F2" "toggle voice_enable"; 5. Szybkie wyrzucenie bomby. Przydatne na szybkich akcji, korzystam już z tego ok. 2 miesiące i strasznie ułatwia rozgrywkę. bind "x" "use weapon_c4;drop" 6. Szybka zmiana broni. Zmienia nam broń 2 razy po naciśnięciu raz literki Q. alias "+switch" "lastinv" alias "-swtich" "lastinv" bind "q" "+switch" Nie używałem tego aliasu nigdy (podesłał mi go znajomy) i widząc jak z tym mój kumpel gra to powiem, że jest trochę słabo jeżeli chodzi o zmianę na 1szą broń mając np. deagla. 7. Stabilizowanie fpsów (najlepiej do odpowiedniej ilości Hz w monitorze). 70Hz-70 fps. 144Hz-144fps fps_max 144 Wercia and Iwonka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wercia Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Cieszymy się za udzielanie na forum ! W zamian za pomoc w rozkręceniu naszego forum otrzymasz Frienda (Przyjaciela) na TS jak i range na forum ! Zgłoś się w tej sprawie do GTS'a o nadanie Tobie rangi i podeślij mu ten temat ! Pozdrawiam Wercia ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wercia Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Danger: Temat został zamknięty przez moderatora, jeżeli uważasz że został błędnie zamknięty, bądź chciałbyś coś jeszcze dodać do tematu, napisz PW do moderatorów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts